Det är nu resan börjar…

Under hela mitt liv har jag känt kärlek till  vår underbara natur, men det är först på senare år som jag har börjat se det som finns runt omkring mig. Alltså att på riktigt faktiskt se, ta in, förundras och njuta av både stort och smått. En massa vackra växter. Luften fylld av färgglada fjärilar under varma sommardagar. Tidiga morgnar med dagg som glittrar i spindelnäten.

Vattenklöver, påfågelsöga och småsileshår
Här vattenklöver, påfågelsöga och den lilla köttätande växten småsileshår

Under 2018 har jag haft förmånen att få ha med mig en underbar person till några av Sveriges fantastiska naturreservat och nationalparker. Att ha någon att dela sina naturupplevelser med är helt fantastiskt, och jag har också lärt mig nya saker genom att få se naturen ”genom andra ögon”.

En nyfikenhet har väckts i mig – jag vill veta vad det är jag ser. Allt det som jag har missat i alla år vill jag ta igen nu, och jag känner mig som ett barn.

Min tanke inför 2019 är att jag ska dokumentera mina små turer och upplevelser – därav bloggen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

En WordPress.com-webbplats.

Upp ↑