Fantastiska spindelnät

Efter den varma och torra sommaren uppskattade jag, liksom många med mig, när hösten kom med de regn som man vanligtvis bara suckar och klagar över.

Att gå ut i skogen tidigt på morgonen efter ett regn, känna den svala friska luften i ansiktet, höra fåglarnas morgonsång, och se solens första strålar leta sig fram och få hela naturen att lysa upp nattens regn- och daggdroppar. Det är sagolkt! Ja, jag kan fortfarande frammana känslan!

Ett av alla spindelnät jag såg under höstens morgonpromenader

Tänk om jag bara hade gått stigen fram, med blicken riktad ner mot marken eller mot någon punkt långt framför mig. Gått i mina egna tankar, stressat eller surat. Då hade jag missat alla vackra spindelnät! Men nu gjorde jag ju inte det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

En WordPress.com-webbplats.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: