Små färgklickar

Den här vintern har inte kommit igång på allvar  än känns det som (här i Småland i alla fall). Vi är i mitten av januari men ändå har snön inte riktigt lagt sig. Det kommer några cm snö innan det töar och är grått några dagar, för att sedan snöa igen.

Idag är jag hemma från jobbet på grund av feber. Eftersom jag har hundar måste jag ut ändå, men jag kan tack och lov till stor del styra hur aktiv jag själv är. Med tanke på dagsformen strosade jag bara i sakta mak och satte mig sedan på en stubbe så att hundarna fick springa lösa på en äng.

Solen sken (just då – en halvtimme senare började det snöa) och strålarna landade på en frusen nyponbuske mitt i blickfånget. Så otroligt vackert med små färgklickar i den annars ganska tråkiga vinter-färgskalan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

En WordPress.com-webbplats.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: