Ute-frukost

Något jag verkligen saknar så här på vintern är de härliga frukostarna som är så enkla att fixa och njuta av utomhus på sommaren. Jag älskar att gå ut i naturen och sätta mig på en vacker plats och äta riktig frukost, istället för att inta den inomhus. Den energi och glädje som det ger mig går inte att mäta.

Frukost i tystnaden

Visst kan man äta utomhus på vintern också, men alla kläder som måste på gör det hela lite bökigare – och kräver betydligt mer planering. Särskilt om man har med sig barn.

Frukost vid en vacker gammal kvarn

Sommartid väcker jag ofta dottern och hennes kompisar när jag tycker att det är frukostdags och tar med dem (och en välpackad rygga) till en plats jag noga valt ut i förväg för att servera deras frukost. Även om de knorrar innan vi kommer iväg brukar de alltid tycka att det är väldigt roligt efteråt, och de bär med sig upplevelsen länge.

Den här dagen tog vi bilen och gick bara 150 meter från parkeringen innan det blev frukost

Kan man få en bättre start på dagen än att sätta sig vid en sjö och se ut över den medan man i lugn och ro äter sin frukost? Eller havet? Eller ett berg/fjäll? Eller en äng? Platser där det finns en massa att ta in och njuta av. Och hämta energi ifrån. Nu känner jag att jag drömmer mig bort…

En reaktion till “Ute-frukost

Lägg till

  1. Hej, tack för din kommentar på min blogg. Jag blir så glad för dina ord. Även jag saknar möjligheten att kunna sitta ut i det fria och bara njuta.
    Ha nu en riktigt fin helg och tack ännu en gång
    Hälsningar Nadja

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

En WordPress.com-webbplats.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: