Idag såg jag hägern

Äntligen fick jag se den – den coola fågeln som jag hoppats på att få se ända sedan jag såg den senast på nyårsdagen. Hägern, eller gråhägern som den egentligen heter, är en av mina favoritfåglar och jag skulle kunna stå och se på den i timmar även att jag egentligen inte är så intresserad av fåglar. Eller rättare sagt – jag är helt okunnig när det kommer till fåglar. Trots det kan jag njuta av hägerns skönhet och dess sätt att röra sig som är både graciöst och klumpigt på samma gång. Jag längtar redan till nästa gång jag får se den, och förhoppningsvis kan jag komma lite närmare då. Om jag lämnar hundarna hemma….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

En WordPress.com-webbplats.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: