Dagens blomsterprakt

 

I naturen finns många saker som fyller mig med glädje, men den rikedom av vackra blommor som finns i vårt avlånga land är det som oftast slår mig med förundran. Hur kan det finnas så många sagolikt utsökt vackra växter? Den frågan ställde jag till mig själv även idag – efter att ha sett allt detta!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Att se många blommor på samma plats kan ge mig en fantastisk lyckokänsla. Ja, det är lite som att få ett lyckligt slag i magen som gör att jag tappar andan, blir tårögd och inte vet var jag ska göra av alla känslorna.

Andra gånger är det skönheten i en enskild blomma som gör mig förundrad och vördnadsfull när jag tittar på den på nära håll och kan se varje utsökt detalj. Dagens blomsterprakt bjöd mig på båda delarna!

Vattenklöver
Vattenklöver

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

En WordPress.com-webbplats.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: