Vackra Feman

Förra året gick jag runt berget Östra Kalven, och upptäckte då den otroligt vackra ån Feman som rinner i dalgången mellan Östra Kalven och Västra Kalven. Leden går till stor del på spång på grund av att området är så fuktigt, och man går också över ån ett stort antal gånger på många vackra broar. Ikväll skulle jag bara ta en kortare tur med hundarna (runt 1,5 timme) så jag körde till den stora parkeringen vid Östra Tandådalen, följde grusvägen ner mot liftarna och kunde därifrån följa ån i dalgången.

Här är dalgången som Feman rinner i
Här är dalgången som Feman rinner i

Jag fick alla slags väder man kan tänka sig, allt ifrån korta glimtar sol till skyfall. Ån var lika vacker som sist, och myggen gillade mig precis lika mycket som de brukar. Men… detta var faktiskt enda gången under veckan som jag besvärades av mygg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

En WordPress.com-webbplats.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: