Årstidsskifte

Jag älskar de svenska årstiderna och möter varje årstidsskifte med barnslig förtjusning. Ibland med ett visst mått av vemod över att den tid som just varit är på väg att ta slut, men jag vet samtidigt att det kommer att bli ett kärt återseende nästa år. Och som alltid tar förväntan över den nya årstiden överhand och fyller mig med glädje.

Höstlöv
Höstlöv

När jag gick min morgonrunda idag kunde jag ha valt att bara se alla vissnade blommor. Allt brunt, gult, beige, murrigt. Men det gjorde jag inte. Jag valde att se allt det vackra som finns därute. Oavsett årstid.

Smällglim - Silene vulgaris
Smällglim – Silene vulgaris

Det finns en hel del sommarväxter som fortfarande blommar, och vi har alla ”hösttecken” framför oss. Nu hoppas jag på en fin, mysig och färgsprakande höst, med en stor portion soliga dagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

En WordPress.com-webbplats.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: